/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Imunizarea continuă și în punctele mobile de vaccinare. Troleibuzul staționează astăzi la Ciocana, iar autobuzul la Sîngera

missing
29 mai 2021, ora 11:39

Imunizarea în cele două puncte mobile de vaccinare, un troleibuz și un autobuz, continuă și astăzi. Potrivit informațiilor, troleibuzul staționează astăzi în sectorul Ciocana, strada Ginta Latină, în preajma pieței Agro-Mondial, iar autobuzul în localitatea Sîngera, lângă Casa de cultură.

„Doritori pentru a se vaccina sunt astăzi și la punctele de vaccinare mobile. Troleibuzul staționează astăzi în sectorul Ciocana, str. G. Latină, în preajma pieței Agro-Mondial, iar autobuzul în localitatea Sîngera, lângă Casa de cultură. La fel, sunt persoane care se imunizează și la Centrul municipal de vaccinare. Nu uitați, medicii spun că fiecare vaccin este eficient”, a scris primarul Capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că troleibuzul va circula conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor. Totodată, în Capitală se desfășoară maratonul de vaccinare, care are loc la Palatul Republicii.

Mai jos vedeți programul punctelor mobile de vaccinare: 

Campania de imunizare a fost lansată pe data de 2 martie curent, iar până astăzi, au fost administrate 398 609 de doze. La data de 18 mai, Comitetul Național de Coordonare a Imunizării a decis lansarea integrală a etapei a treia de vaccinare împotriva COVID-19.

Foto: Ion Ceban/Facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram