Imunizarea în cele două puncte mobile de vaccinare, un troleibuz și un autobuz, continuă și astăzi. Potrivit informațiilor, troleibuzul staționează astăzi în sectorul Ciocana, strada Ginta Latină, în preajma pieței Agro-Mondial, iar autobuzul în localitatea Sîngera, lângă Casa de cultură.

„Doritori pentru a se vaccina sunt astăzi și la punctele de vaccinare mobile. Troleibuzul staționează astăzi în sectorul Ciocana, str. G. Latină, în preajma pieței Agro-Mondial, iar autobuzul în localitatea Sîngera, lângă Casa de cultură. La fel, sunt persoane care se imunizează și la Centrul municipal de vaccinare. Nu uitați, medicii spun că fiecare vaccin este eficient”, a scris primarul Capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că troleibuzul va circula conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor. Totodată, în Capitală se desfășoară maratonul de vaccinare, care are loc la Palatul Republicii.

Mai jos vedeți programul punctelor mobile de vaccinare: 

Campania de imunizare a fost lansată pe data de 2 martie curent, iar până astăzi, au fost administrate 398 609 de doze. La data de 18 mai, Comitetul Național de Coordonare a Imunizării a decis lansarea integrală a etapei a treia de vaccinare împotriva COVID-19.

Foto: Ion Ceban/Facebook

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!