social

/FOTO/ O femeie de 56 de ani, care era internată la un spital de la București, transportată la Chișinău

29 mai 2021, ora 10:10
Distribuie:

O nouă operațiune SMURD. Un echipaj specializat a efectuat ieri o misiunea de transportare a unei femei în vârstă de 56 de ani. Pacienta a fost preluată de la hotarele României cu Republica Moldova, vama Oancea, și adusă la Chișinău.

Potrivit primelor informații, moldoveanca suferă de o maladie gravă și a primit tratament într-o instituție medicală din București. Ulterior, a fost luată decizia ca aceasta să continue tratamentul la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie din municipiul Chișinău.

„Pacienta a fost transportată până la hotare de o ambulanță din România, iar la vamă o echipa de medici din cadrul Spitalului Raional Cantemir și paramedicii SMURD din zona de sud a Republicii Moldova au preluat-o și transportat-o în siguranță până la destinație”, a menționat Liliana Pușcași, purtătoarea de cuvânt a IGSU.

Pe parcursul drumului femeia nu a suportat complicații, fiind strict monitorizată de echipajul SMURD.

Foto: DSE

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram