/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/Horoscop 29 mai/ Fecioarele au posibilitatea de a ieși dintr-un scenariu negativ

missing
29 mai 2021, ora 08:47

Horoscop Berbec – 29 mai 2021: Poți să-ți faci ziua mai frumoasă, dacă vei accepta ideea că de tine depinde, în cea mai mare măsură, acest lucru. O atitudine relaxată și senină te va ajuta mult.

Horoscop Taur – 29 mai 2021: Este o zi care te invită la refacere, revigorare și vei ajunge mai ușor la aceste realizări, dacă vei accepta să lași deoparte orice problemă care îți provoacă un stres important.

Horoscop Gemeni – 29 mai 2021: Ar fi de dorit să te amesteci cât mai puțin în problemele financiare ale familiei sau ale asociaților, ca să eviți discuțiile tensionate care, oricum, nu ar duce nicăieri.

Horoscop Rac – 29 mai 2021: Poate că, la început, o vei considera o zi stresantă, din cauza momentelor neplăcute. Vei avea de câștigat însă, dacă vei dori să observi că nu e chiar așa și poți schimba ceva, dacă vrei.

Horoscop Leu – 29 mai 2021: Ar fi mai bine să lași, pentru altădată, tot ce te nemulțumește și tot ceea ce, oricum, nu crezi că poți rezolva. Mai întâi, să-ți refaci rezervele de energie și apoi vei obține și rezultatele dorite.

Horoscop Fecioară – 29 mai 2021: Ai posibilitatea de a ieși dintr-un scenariu negativ, cu condiția să vrei. Ca să reușești, ai putea, de exemplu, să renunți la dialogurile tensionate cu cei dragi.

Horoscop Balanță – 29 mai 2021: Poate că dialogurile cu cei din familie nu vor fi așa cum te aștepți, line și armonioase, și, de aceea, ar fi mai bine să lași pe altădată orice subiect serios, despre care știi deja că va provoca dezacorduri.

Horoscop Scorpion – 29 mai 2021: Îți poți oferi momente frumoase, în compania celor despre care știi că pot și să tacă, atunci când trebuie. Dacă preferi disputele, vei găsi, foarte ușor, și minți mai încinse.

Horoscop Săgetător – 29 mai 2021: Este posibil să existe motive reale, care să-ți justifice grijile legate de finanțele proprii, dar, după cum știi, grijile nu rezolvă problema, ba o mai și amplifică.

Horoscop Capricorn – 29 mai 2021: Sunt posibile adevărate confruntări în cuplu, pe subiecte serioase, care merită a fi discutate, dar în cu totul alt mod. Dacă nu ai suficiente rezerve de răbdare, ar fi bine nici să nu începi.

Horoscop Vărsător – 29 mai 2021: Principala problemă a zilei este asociată cu munca, starea de sănătate sau cu ambele. Este important să abordezi totul cu seninătate, chiar dacă vei avea destule surse de stres.

Horoscop Pești – 29 mai 2021: Dacă vei dori cu sinceritate, vei reuși să stai departe de tot ce ți-ar putea umbri ziua de astăzi. Poate că, în altă zi, nu vei mai considera la fel de importante motivele care duc la divergențe astăzi.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram