/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Crimă la beție în nordul țării! Un bărbat a murit după ce a fost bătut crunt în propria casă

missing
31 mai 2021, ora 13:19

Caz cumplit într-o localitate din raionul Dondușeni. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit, după ce a fost bătut cu bestialitate în propria casă. 

Potrivit poliției, nenorocirea ar fi avut loc sâmbătă seară. Gazda ar fi consumat alcool împreună cu alți patru bărbați, toți locuitori ai aceluiași sat. După câteva pahare, între victimă și unul dintre oaspeți s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie. Victima a fost lovită cu pumnii și picioarele și lăsată să zacă la pământ.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit abia a doua zi, mai exact duminică dimineață, de către un alt localnic, care a alertat oamenii legii. Cadavrul urmează să fie supus expertizei medico – legale, pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care a survenit decesul.

Oamenii legii au pornit o cauză penală, iar persoana bănuită de crimă a fost reținută pentru 72 de ore.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram