/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

politic

Disensiuni între formațiuni. Motivul pentru care PLDM a depus o contestație la CEC împotriva PD

31 mai 2021, ora 17:48
Distribuie:

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a depus luni o contestație la Comisia Electorală Centrală (CEC), prin care solicită obligarea Partidului Democrat din Moldova (PDM) să înlăture imediat materialele electorale care conțin imagini cu primarul satului Măgdăcești, raionului Criuleni, Liuba Cojocaru.

„Este ilegală utilizarea materialelor promoționale care conțin imagini explicite a unei persoane fără acordul acesteia”, spun cei din PLDM. Potrivit reprezentanților formațiunii, Liuba Cojocaru este membră a PLDM.

„Ea dispune de protecția partidului și a organelor sale de conducere în fața atacurilor și presiunilor politice de orice fel, iar realizările la care se face referință în pliantul PDM nu au nimic în comun cu acesta, fiind rezultatul exclusiv al administrației publice locale”, spun cei de la PLDM.

L-am contactat pentru o reacție pe președintele PD, Pavel Filip, însă, acesta nu ne-a răspuns la telefon.

Menționăm că PLDM nu va participa în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate din iulie. Reprezentnții formțiunii își îndeamnă membrii și simpatizanții să sprijine Partidul Acțiune și Solidaritate.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram