/VIDEO DOC/ Cinci primari aleși pe listele PDM anunță că părăsesc formațiunea. Printre ei, și cel din satul de baștină al lui Filip

31 mai 2021, ora 10:14

Cinci primari din raionul Strășeni, aleși în funcții pe listele Partidului Democrat din Moldova anunță că părăsesc formațiunea și se retrag din întreg procesul politic. Este vorba despre Aliona Chircu de la Greblești, Petru Răbdău de la Rădeni, Mihai Cotelea de la Codreanca, Nicolae Budu de la Gălești și Valriu Bujoreanu de la Pănășești, satul de baștină al liderului democraților, Pavel Filip. 

Într-o declarație comună, aceștia subliniază că rămân primari independeți.

„Spre regret, constatăm că în majoritatea partidelor politice nu mai există viziune, program real de dezvoltare economico – socială și niciun sprijin pentru cetățeni, iar interesele politicienilor nu coincid cu aspirațiile aleșilor locali și cetățenilor pe care îi reprezintă”, se menționeaxză în declarația celor cinci primari.

De asemenea, și consilierul raional Alexandru Trohin a decis că părăsească rândurile PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram