/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Vremea rea schimbă programul de „Ziua Copiilor”. O parte dintre activitățile planificate, amânate

missing
31 mai 2021, ora 09:51

Vremea rece și ploioasă de săptămâna această dă peste cap programul de 1 iunie, „Ziua Copiilor”. Primăria municipiului Chișinău anunță că o parte dintre activitățile planificate vor fi amânate. Cel mai probabil, acestea vor avea loc în acest weekend. 

„Pentru a face ziua de mâine mai frumoasă, am planificat diferite evenimente, în diferite locații ale orașului – activități în parcuri, scuaruri, excursii cu troleibuzul turistic. Doar că prognoizele meteo nu sunt cele mai optimiste din punctuk de vedere al timpului. Poate să plouă și o să plouă binișor…În condițiile în care unele activități nu vor putea fi organizate, se va propune ca ele să fie organizate la sfârșitul săptămânii, sâmbătă, atunci când ne va permite timpul de afară”, a anunțat primarul Ion Ceban la ședința operativă a Primăriei.

Acțiunile și activitățile consacrate Zilei Internaționale a Copiilor sunt organizate de Direcția Cultură, în colaborare cu preturile de sector, Direcția generală educație, tineret și sport și Direcția pentru protecția drepturilor copilului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram