Război în Ucraina, ziua 173: Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți. Rusia dă acordul ca experții AIEA să meargă la centrala din Zaporojie

politic

/DOC/ Lista integrală a candidaților Platformei DA la alegerile anticipate din 11 iulie

01 iunie 2021, ora 15:17
Distribuie:

Comisia Electorală Centrală a publicat lista integrală a Platformei Demnitate și Adevăr, pe care se regăsesc 101 candidați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Liderul formațiunii politice, Andrei Năstase, este în capul listei, fiind urmat de către Alexandr Slusari.  

Totodată, pe lista Platformei DA se egăsesc mai mulți deputați din legislatura a X-a. Este vorba de Igor Munteanu, Dinu Plîngău, Inga Grigoriu, Liviu Vovc, Maria Ciobanu, Ion Terguță, Stela Macari, Chiril Moțpan și Vasile Năstase.

Ieri, 31 mai, Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr” a fost înregistrat în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

În acest context, a fost înregistrat simbolul electoral al concurentului pentru imprimare în buletinul de vot, au fost confirmați reprezentantul cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoana responsabilă de finanţe (trezorier).

Pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 CEC a înregistrat nouă concurenți electorali.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram