/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Doi bărbați, găsiți morți în această dimineață într-o gospodărie din Dondușeni. Poliția a reținut doi suspecți de 17 și 18 ani

missing
01 iunie 2021, ora 11:10

Doi bărbați au fost găsiți morți în această dimineață, în jurul orei 07:44, într-o gospodărie din satul Crișcăuți, raionul Dondușeni. Descoperirea macabră a fost făcută de o femeie de 51 de ani. În acest caz au fost reținuți doi suspecți. Este vorba de doi tineri de 17 și 18 ani.

Potrivit informațiilor,  în această dimineață, o femeie în vârstă de 51 de ani a alertat poliție că, în ograda gospodăriei sale, a depistat cadavrul fratelui său, iar în casă a găsit corpul neînsuflețit al fostului soț.

„Ajunși la fața locului, polițiștii din Dondușeni, în timpul efectuării cercetării la fața locului, au stabilit că, într-o locuință din satul Crișcăuți, raionul Dondușeni, a fost depistat cadavrul unui bărbat de 53 de ani, iar în curtea casei a fost depistat cadavrul altui bărbat în vârstă de 50 de ani”, spun polițiștii.

Fiind examinați de către medicul legist, s-a stabilit că, ambele cadavre aveau semne de moarte violentă.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art.145 al.2 din codul penal, „omor intenționat”. Bănuiții au fost reținuți pentru 72 ore.

La moment, se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și motivul care i-a determinat la comiterea omorului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram