/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Horoscop: Racii vor avea o rezervă emoțională suficientă ca să facă față oricăror neplăceri

missing
01 iunie 2021, ora 07:57

Racii vor avea o rezervă emoțională suficientă ca să facă față oricăror neplăceri, săgetătorii au mare nevoie de liniște în casă și familie, iar leii au parte de o zi care accentuează anumite nemulțumiri false. Vedeți ce au pregătit astrele pentru 1 iunie, scrie libertatea.ro. 

Horoscop Berbec – 1 iunie 2021: Poate fi o zi agreabilă, cu condiția ca și tu să-ți dorești să fii agreabil, să oferi un exemplu pozitiv celor din jur, inclusiv prin a-i ajuta să iasă din stările lor negative.

Horoscop Taur – 1 iunie 2021: Este important să ții cont de părerile celor din jur, dar să nu ignori nici ceea ce simți tu. De multe ori, ceea ce simți, fără să ai o explicație clară pentru asta, e mai aproape de realitate.

Horoscop Gemeni – 1 iunie 2021: Este o zi interesantă prin faptul că te invită la recuperarea credibilității pierdute față de un grup mai mare sau mai mic, în funcție de cât de importantă este poziția pe care o ocupi pe plan profesional.

Horoscop Rac – 1 iunie 2021: Ar fi de dorit să te refugiezi, chiar de la primele ore, în cele mai frumoase preocupări pe care îți poți permite să le ai. Așa vei avea o rezervă emoțională suficientă ca să faci față oricăror neplăceri.

Horoscop Leu – 1 iunie 2021: Ai parte de o zi care accentuează anumite nemulțumiri false la bază, dar pe care le-ai acumulat pentru că ai fost convins că așa e cel mai bine să procedezi la momentul potrivit.

Horoscop Fecioară – 1 iunie 2021: Poate ar trebui să îți temperezi singur, din proprie voință, anumite impulsuri negative, mai ales pe cele care te îndeamnă să exagerezi dificultățile cu care te confrunți acum.

Horoscop Balanță – 1 iunie 2021: Ești dornic de muncă și de implicare în problemele sensibile ale celor care te înconjoară. Este un moment bun pentru a face gesturi frumoase față de orice om pe care îl întâlnești.

Horoscop Scorpion – 1 iunie 2021: Te aștepți ca cei dragi să fie generoși cu tine, dar există o eroare undeva, în această atitudine. Poate ar trebui să fii tu primul care face acest lucru.

Horoscop Săgetător – 1 iunie 2021: Ai mare nevoie de liniște în casă și în familie și de aceea ar fi bine să te ocupi de acest lucru, așa cum știi tu mai bine, cu vorbe bune, spuse la momentul potrivit.

Horoscop Capricorn – 1 iunie 2021: Poți primi sugestii dintre cele mai valoroase de la un apropiat, dar să nu le iei în considerare pentru că nu rezonezi cu ele, din cauză că te invită la temperarea unor dorințe.

Horoscop Vărsător – 1 iunie 2021: Este necesar să te orientezi spre cele mai frumoase sentimente care te animă, ca să poți găsi cele mai bune căi pentru a le exprima. Ar fi păcat să nu le exprimi, îți vor face viața mai frumoasă.

Horoscop Pești – 1 iunie 2021: Este important să îți vezi de treburi, atent și concentrat, și să nu te lași cuprins de cele mai negre gânduri, care abia așteaptă să îți întunece existența.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram