/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Descoperire macabră la Rîbnița. Cadavrul unui bărbat, găsit pe malul râului Nistru

missing
02 iunie 2021, ora 09:34

Dscoperire macabră la Rîbnița, în apropiere de satul Butuceni. Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe 31 mai, pe malul râului Nistru. Pe corpul neînsuflețit al acestuia nu au fost depistate semne de moarte violentă. 

Cadavrul a fost descoperit la circa 150 – 200 de metri de coastă. Milițienii din regiune au dat mai multe semnalmente, pentru a-l identifica pe bărbat. Acesta avea vârsta cuprinsă între 50 și 55 de ani, înălțimea de circa 180 de cm, corpolența medie.

Era îmbrăcat într-un hanorac de culoare gri deschis, cu glugă, cu inscripția „CANADA” pe piept, cu o dungă neagră pe manșete, un tricou verde cu mâneci scurte, blugi albaștri cu o centură neagră, boxeri albaștri, șosete negre cu două dungi gri pe lateral.

Pe încheietura stângă avea un rozariu de lemn cu o cruce. În unul din buzunare au fost găsite două chei metalice și mai multe monede. Forțele de ordine presupun că bărbatul locuia pe malul drept al Nistrului.

Foto: mvd

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram