coronavirus

Cele două puncte mobile de vaccinare anti COVID-19 continuă să activeze! Unde vor staționa astăzi troleibuzul și autobuzul

03 iunie 2021, ora 10:14
Distribuie:

Imunizarea în cele două puncte mobile de vaccinare, un troleibuz și un autobuz, continuă. Potrivit informațiilor, troleibuzul staționează astăzi în sectorul Ciocana, iar autobuzul în satul Dogrogea.

În intervalul orelor 10:00-18:00, troleibuzul va staționa pe bd. Mircea cel Bătrân,  în preajma magazinului „Kaufland”, iar autobuzul va fi în satul Dobrogea, în preajma stației de așteptare a transportului public.

Amintim că troleibuzul amenajat cu punct de vaccinare anti COVID-19 circulă conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele Capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor.

Cetățenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram