/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cele două puncte mobile de vaccinare anti COVID-19 continuă să activeze! Unde vor staționa astăzi troleibuzul și autobuzul

missing
03 iunie 2021, ora 10:14

Imunizarea în cele două puncte mobile de vaccinare, un troleibuz și un autobuz, continuă. Potrivit informațiilor, troleibuzul staționează astăzi în sectorul Ciocana, iar autobuzul în satul Dogrogea.

În intervalul orelor 10:00-18:00, troleibuzul va staționa pe bd. Mircea cel Bătrân,  în preajma magazinului „Kaufland”, iar autobuzul va fi în satul Dobrogea, în preajma stației de așteptare a transportului public.

Amintim că troleibuzul amenajat cu punct de vaccinare anti COVID-19 circulă conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele Capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor.

Cetățenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram