Ambasada Republicii Moldova în Israel informează că au fost modificate condițiile de intrare în Israel. Potrivit informațiilor, din cauza ratelor globale de infecție ridicate și a răspândirii noilor tulpini de COVID-19, toți pasagerii care vizitează o destinație cu risc sporit de COVID-19 în perioada de 14 zile de la sosirea lor în Israel trebuie să intre în izolare, inclusiv persoanele recuperate și vaccinate.
Restricția nu se aplică pasagerilor vaccinați sau recuperați care tranzitează aceste destinații și stau 12 ore sau mai puțin în zona de tranzit a aeroportului. Cetățenii străini care sosesc din aceste destinații trebuie să intre izolat într-o cazare (motel) alocat de Statul Israel. Mai multe detalii despre țările din zonele de risc pot fi găsite pe lik-ul – gov.il.
Începând cu 1 iunie, toți pasagerii internaționali la intrare în Statul Israel trebuie să plătească pentru testele COVID-19 (PCR) necesare pentru intrarea în Israel. Reprezentanții Ambasadei spun că plata la Aeroportul Internațional Ben Gurion sau după ce trimiteți formularul de declarație înainte de a călători în Israel: corona.health.gov.il”.
Totodată, misiunea diplomatică informează că toți pasagerii care sosesc în Israel cu un itinerar de 72 de ore sau mai mult trebuie să prezinte personalului companiei aeriene un rezultat negativ al testului COVID-19 PCR. Testul trebuie susținut în termen de 72 de ore înainte de ora programată de plecare către Israel. Cerința se aplică persoanelor cu un certificat de vaccinare sau un certificat de recuperare. Intrarea în Israel depinde de respectarea acestei cerințe.
Mai multe detalii vedeți mai jos:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!