/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/Horoscop 3 iunie/ Berbecii pot avea impresia că s-au blocat într-un punct din care nu mai pot ieși

missing
03 iunie 2021, ora 08:04

Horoscop Berbec – 3 iunie 2021: Poți avea impresia că te-ai blocat într-un punct din care nu mai poți ieși, dar nu e decât o senzație de moment pe care nu are rost să o iei în considerare prea mult.

Horoscop Taur – 3 iunie 2021: Ești invitat la revigorare prin orice mijloace îți sunt cunoscute, condiția de bază fiind să abordezi totul într-un ritm ceva mai lent, mai calm și mai protector, față de propria persoană.

Horoscop Gemeni – 3 iunie 2021: Este important să privești iluziile pe care le hrănești zi de zi, mai ales pe cele legate de progresul profesional, așa cum sunt, să le recunoști și să le ții sub control, ca să nu ajungă să îți domine gândurile.

Horoscop Rac – 3 iunie 2021: Ai nevoie de un mediu cald și armonios pe care îl poți găsi în apropierea celor dragi. Numai că și acolo trebuie, mai întâi, să-l creeze cineva, nu apare de la sine.

Horoscop Leu – 3 iunie 2021: Ai nevoie de odihnă chiar dacă ai alte priorități, în acest moment. Poate că o simplă pauză de relaxare, în cadrul programului încărcat, ți-ar prinde foarte bine.

Horoscop Fecioară – 3 iunie 2021: Vin sfaturi foarte bune, deși sunt exprimare neclar și esența lor nu este evidentă. Partenerii de cursă lungă sunt cei care văd mai bine, de această dată, ce ar fi mai bine să faci.

Horoscop Balanță – 3 iunie 2021: Este important să-ți păstrezi motivațiile pozitive la locul de muncă pentru că, altfel, există riscul să se transforme totul într-o povară grea, pe care să nu mai vrei să o duci.

Horoscop Scorpion – 3 iunie 2021: Sunt șanse să ajungi la un acord, chiar fără cuvinte, cu cei dragi, să le accepți mult mai ușor solicitările. Este bine să încerci să îți dai seama de ce ai avut rețineri față de ei, până acum.

Horoscop Săgetător – 3 iunie 2021: Sunt destule iluziilePO pe care ți le-ai făcut în legătură cu viața de familie, un amestec de dorințe cu ambiții mai puțin realiste. Se vor spulbera una câte una și ar fi bine să fii pregătit pentru asta.

Horoscop Capricorn – 3 iunie 2021: Poți primi sfaturi de mare valoare, direct sau indirect, în conversațiile cu cei din anturajul apropiat. Este important să acorzi atenția cuvenită oricărui apropiat, ca să prinzi informațiile din zbor.

Horoscop Vărsător – 3 iunie 2021: Poate fi o zi mohorâtă din cauza unor probleme financiare sau a unor complicații în această zonă, la care nici nu ai vrut să te gândești până acum.

Horoscop Pești – 3 iunie 2021: Este bine să acorzi mai multă atenție momentelor în care te descurajezi sau îți pierzi încrederea în tine. Există un motiv pentru care apar aceste stări sufletești și ar fi bine să-l știi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram