/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Două femei au început o expediţie de 40000 de km! Vor traversa Panamericana cu un Traction Avant din 1956

missing
04 iunie 2021, ora 17:31

Citroën și asociația L’Aventure Citroën sunt parteneri în cadrul unei expediții extraordinare conduse de către două femei pentru a traversa continentul american, de la nord la sud, la bordul unui Traction Avant 11B Grand Raid din 1956.

La 26 mai, duo-ul a luat startul de la Citroën Conservatoire. Expediția “L’Aventure Citroën Terra America” le va conduce pe cele două aventuriere din Alaska până în Țara de Foc, dându-le șansa să cunoască cele 21 de popoare indigene care trăiesc de-a lungul faimoasei autostrăzi Panamericana, cel mai lung drum din lume. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram