/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Peretele unei case părăsite de la Râbnița s-a prăbușit peste o fetiță. Copila a fost internată la spital

04 iunie 2021, ora 10:38

O fetiță de 7 ani de la Râbnița a ajuns la spital după ce un perete al unei case părăsite s-a prăbușit peste ea. Incidentul s-a produs miercuri seară. 

Minora se juca împreună cu mai mulți copii în casa abandonată, când peretele avariat a căzut peste ea. Fetița a fost scoasă de sub dărâmături de către tatăl unuia dintre copiii care au fost martori la scenă și un trecător.

Copila a fost transportată cu o ambulanță la spital. Aceasta s-a ales cu traumatism cranio – cerebral și un picior fracturat. Potrivit medicilor, starea fetei este stabilă.

Potrivit oamenilor legii, stăpânii casei unde a avut loc incidentul au plecat de mai mulți ani în Federația Rusă, lăsând gospodăria fără supraveghere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram