/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/Horoscop 5 iunie/ Balanțele ar fi bine să înmoaie tonul, să dea dovadă de mai multă diplomație

05 iunie 2021, ora 08:30

Horoscop Berbec – 5 iunie 2021: Graba poate strica mai multe decât de obicei, mai ales dacă te vei ocupa de planuri, de relațiile cu persoanele aflate la distanță sau de studiile tale.

Horoscop Taur – 5 iunie 2021: Este bine să transformi această zi într-un amplu exercițiu de răbdare. În felul acesta, vei ști mult mai clar ce ai de făcut și ce nu, mai ales în momentele dificile.

Horoscop Gemeni – 5 iunie 2021: Chiar dacă te simți presat de întregul context să reacționezi într-un anumit fel, tot ar fi mai bine să reflectezi, înainte de a vorbi, de a face anumite gesturi sau de a lua anumite decizii.

Horoscop Rac – 5 iunie 2021: Cauți un anumit beneficiu, dar ți se cer mai multe concesii pentru a-l obține. Dacă ești în pragul unei avansări, trebuie să te asiguri că nu construiești totul pe nisipuri mișcătoare.

Horoscop Leu – 5 iunie 2021: Contează mult să fii generos și cumsecade, în special cu cei care te supără. Poate au motivele lor, care nu sunt legate de tine, ceva îi supără și pe ei sau îi enervează.

Horoscop Fecioară – 5 iunie 2021: Viteza strică astăzi, mai ales dacă te folosești de ea ca scuză pentru a nu oferi explicațiile care îți sunt cerute sau pentru a nu-ți respecta anumite promisiuni.

Horoscop Balanță – 5 iunie 2021: Ar fi bine să înmoi tonul, să scotocești prin rezervele proprii de diplomație și să fii mai atent la oameni decât la subiectele de discuție. Așa vei reuși să te ferești de neplăceri inutile.

Horoscop Scorpion – 5 iunie 2021: Ești tentat să faci orice pentru a ajunge la un anumit rezultat, dar ar trebui să știi, din experiență, că există momente în care toate eforturile tale pot să nu fie de ajuns pentru reușită.

Horoscop Săgetător – 5 iunie 2021: Există riscul să respingi gesturile frumoase ale celor dragi sau cuvintele lor frumoase, din cauza unor stări proaste, de moment. Ar fi păcat să pierzi momentele frumoase din cauza unor mofturi.

Horoscop Capricorn – 5 iunie 2021: Este posibil ca situația din casă să devină explozivă fără vreun motiv clar. Nici nu contează motivul, atât timp cât te vei ocupa de găsirea unei soluții pentru a tempera tonul discuțiilor.

Horoscop Vărsător – 5 iunie 2021: Ar fi bine să limitezi deplasările sau să le anulezi, mai ales pe cele pe distanțe scurte. Iar discuțiile cu cei din anturaj ar trebui limitate, și ele, la strictul necesar.

Horoscop Pești – 5 iunie 2021: Te poate costa mai mult un anumit produs sau un serviciu de care ai nevoie, iar asta să te supere foarte mult. Poate că nu e totul chiar atât de negru pe cât ți se va părea astăzi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram