/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Unde vor staționa în zilele de sâmbătă și duminică cele două puncte mobile de vaccinare împotriva COVID-19

missing
05 iunie 2021, ora 10:53

Imunizarea în cele două puncte mobile de vaccinare, un troleibuz și un autobuz, continuă și în weekend. Potrivit informațiilor, astăzi, 5 iunie, troleibuzul staționează în cartierul Telecentru, iar autobuzul în satul Colonița.

În intervalul orelor 10:00-18:00, troleibuzul va fi în sectorul Centru, cartierul Telecentru, în preajma Pieței „Dokuceaev”, iar duminică, 6 iunie, va fi în sectorul Buiucani, cartierul Sculeni, în preajma Parcului „La Izvor”.

Totodată, autobuzul se va deplasa sâmbătă, 5 iunie, în satul Colonița, str. Ștefan cel Mare, 35 (în preajma Centrului de Creație), iar duminică, 6 iunie, în orașul Durlești, str. T. Vladimirescu, 66, în preajma magazinului „Linella”.

Amintim că troleibuzul amenajat cu punct de vaccinare anti COVID-19 circulă conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele Capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor.

Cetățenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram