/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Fructe, legume și condimente de tot felul. Un târg s-a desfășurat în Parcul „Alunelul” din Chișinău

missing
06 iunie 2021, ora 22:49

Fructe, legume, miere, nuci și condimente de tot felul. Sunt doar puținele dintre produsele pe care le-au expus astăzi comercianții la un târg al producătorilor autohtoni desgfășurat în Parcul Alunelul din capitală. La unele tarabe s-au format cozi, iar unii vizitatori au plecat cu pungile pline cu de toate. №13.

Dis-de-dimineață, la tarabe roiau cumpărătorii, lucru de care s-au bucurat mult vânzătorii, care și-au lăudat produsele cu cele mai mari cuvinte.

Comercianții ne-au declarat că acest târg a fost ca o gură de aer pentru ei, întrucât pandemia le-a redus mult din venituri.

Între timp, cumpărătorii ieșeau de la târg cu pungilele doldora de produse.

Târgul s-a desfășurat timp de două zile în Parcul Alunelu din Capitală și a adunat zeci de producători autohtoni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram