/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Convocarea Adunării Generale a Judecătorilor, pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Superior al Magistraturii

07 iunie 2021, ora 20:53

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat despre organizarea pe 9 iunie curent, ora 11.00, a unei ședințe cu participarea președinților și vicepreședinților instanțelor judecătorești naționale. 

„În cadrul ședinței vor fi puse în dezbatere chestiuni ce țin de activitatea sistemului judecătoresc și convocarea ședinței extraordinare a Adunării Generale a Judecătorilor”, au anunțat membrii CSM într-un comunicat de presă.

Pe 27 mai, șefa statului a venit la CSM unde a discutat cu membrii acestuia despre procesul de înaintare a candidaților la funcția de judecător. Maia Sandu i-a îndemnat să analizeze minuțios integritatea magistraților.

Președinta a declarat că a așteptat să se organizeze Adunarea Generală a Judecătorilor pentru a veni cu acest mesaj, însă, întrucât adunarea se tot amână, a venit în fața CSM, pentru a se adresa atât membrilor, cât și judecătorilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram