Naționala de fotbal a Moldovei a obținut prima victorie după o pauză de doi ani. Tricolorii au învins în meciul cu echipa din Azerbaidjanul, cu 1-0, pe stadionul Zimbru din Chișinău.

Singurul gol a fost marcat de Vitalie Damașcan, în minutul 8. Selecționerul Roberto Bordin a folosit următorii jucători: Avram, Bolohan (Potîrniche 64), Posmac, Armaș, Jardan, Rață (Spătaru 59), Dros, Belousov, Costrov (Anton 46), Platica (Dumbravanu 90), Damașcan (Nicolaescu 58), scrie IPN.

„Este o victorie importantă pentru că demult o așteptam. Este meritul băieților”, a declarat selecționerul Roberto Bordin, aflat la prima victorie pe banca tehnică a naționalei Moldovei. Următorul meci naționala Moldovei îl va susține pe 1 septembrie la Chișinău împotriva Austriei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!