/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

USMF anunță data maratonului „De la student la student” pentru cea de-a doua doză Pfizer și Sinopharm

missing
07 iunie 2021, ora 17:00

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” (USMF) anunță despre continuarea maratonul universitar de imunizare împotriva COVID-19 cu genericul „De la student la student”. Astfel, în perioada 12-13 iunie, cei care s-au vaccinat cu serul Sinopharm și Pfizer pot veni pentru a se vaccina cu cea de-a doua doză.

Toate persoanele vaccinate cu Sinopharm și Pfizer, în cadrul primei etape a maratonului, urmează să se prezinte sâmbătă, între orele 8:00-21:00, și duminică de la ora 8:00 până la 18:00, cu buletinul de identitate și certificatul de vaccinare primit la imunizare.

Pentru rapel, începând cu 7 iunie, există posibilitatea de a face programare prealabilă la numărul de telefon: 060483333, 060295555, între orele 9:00-17:00, sau programare on-line.

În total, vor fi organizate 10 fluxuri de imunizare. Șase fluxuri vor funcționa în Complexul Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25) pentru persoanele programate la rapel cu Pfizer. Alte patru fluxuri vor funcționa în incinta Blocului didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” (str. Nicolae Testemițanu, 27), dintre acestea trei fluxuri vor fi organizate pentru persoanele care nu s-au programat pentru rapelul cu Pfizer și unul pentru Sinopharm – cu sau fără programare.

Amintim că, peste 4000 de oameni s-au imunizat în cadrul maratonului universitar de imunizare „De la student la student”, organizat de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și care a durat  54 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram