/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Bosch şi-a deschis cea mai scumpă uzină din istoria sa! Va produce microcipuri inclusiv pentru maşini

missing
08 iunie 2021, ora 14:44

Robert Bosch GmbH şi-a deschis acasă în Germania o fabrică imensă de producție a microcipurilor. Inițial a început să fie construită pentru perspectivele creșterii producției de vehicule electrice, dar businessul a fost reorientat datorită deficitului global de semiconductori şi, respectiv, a cererii pentru astfel de produse, fără de care industria auto are de suferit, încă de la sfârșitul lui 2020.

Noua întreprindere, din start neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon, în care a fost investit practic 1.000.000.000 (miliard) de euro, a fost deschisă pe 7 iunie. Află mai multe detalii interesante şi curiozităţi din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram