/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/Horoscop 8 iunie/ Balanțele sunt pe punctul de a lua o decizie importantă

missing
08 iunie 2021, ora 07:17

Horoscop Berbec – 8 iunie 2021: Te frământă aceleași neplăceri trăite recent, chiar dacă știi că ar trebui să le lași în urmă, să-ți vezi de treburi. Problema e că toată această povară îți influențează deciziile, nu doar dispoziția.

Horoscop Taur – 8 iunie 2021: Este posibil să ai impresia că nu vei mai rezista mult, să nu spui ce gândești, de ce ți-e teamă sau ce nemulțumiri ai. Nimeni nu te oprește să vorbești, dar contează mult cum faci acest lucru.

Horoscop Gemeni – 8 iunie 2021: Este un moment în care trebuie să îți cântărești bine vorbele și faptele, să fii atent la ce ai de protejat și de apărat, ca să nu te trezești că strici mai mult decât reușești să construiești în relațiile importante.

Horoscop Rac – 8 iunie 2021: Există multe neînțelegeri, mai vechi și mai noi, care au dus la problemele din relațiile cu unii dintre prieteni sau cu rudele. Acestea nu se pot rezolva peste noapte și fără multă bunăvoință de ambele părți.

Horoscop Leu – 8 iunie 2021: Te consideri contestat, dat la o parte sau neglijat când se iau deciziile importante. Dar ar trebui să știi și tu că e o impresie greșită, care nu trebuie lăsată să devină mai mult de atât, o simplă impresie.

Horoscop Fecioară – 8 iunie 2021: Sunt posibile momente destul de ciudate, când vei fi pe punctul de a renunța la un proiect important din cauza unor reacții ale celorlalte persoane implicate.

Horoscop Balanță – 8 iunie 2021: Ești pe punctul de a lua o decizie importantă, despre care știi deja că e dureroasă prin consecințele pe care le va genera. Problema e că vor exista și consecințe pe care nu le poți anticipa acum.

Horoscop Scorpion – 8 iunie 2021: Te consideri pregătit să faci față oricăror schimbări, dar, de fapt, ești pregătit doar pentru cele pe care le-ai gândit tu. Pot să apară surprize, nu tocmai plăcute, din familie sau din anturaj.

Horoscop Săgetător – 8 iunie 2021: Te consideri nevoit să refaci anumite calcule, să îți gândești altfel economiile și investițiile, dar pe un fond mai pesimist, care nu te caracterizează și nici nu-ți e pe plac.

Horoscop Capricorn – 8 iunie 2021: Te ții tare pe poziții, dar nici tu nu știi exact de ce. Sunt prea multe neînțelegerile cu cei dragi și ar fi păcat să le lași să se transforme într-un obstacol care să devină din zi în zi mai mare.

Horoscop Vărsător – 8 iunie 2021: Ceea ce se întâmplă în familie este o povară grea pentru tine și de aceea ar fi bine să abordezi orice problemă cu înțelepciune și prudență.

Horoscop Pești – 8 iunie 2021: Anturajul fierbe, la fel și tu pe anumite subiecte, dar nu ai motive serioase să te lași prins în fierberea lor. Trebuie doar să selectezi ceea ce te merită să te preocupe și ce nu.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram