/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Horoscop: Capricornii ar fi bine să aibă răbdare, ca să poată asculta ce au de spus cei din jur

missing
09 iunie 2021, ora 08:27

Taurii ar fi bine să fie implicați în schimbul de iedei cu cei din jur, leii ar putea avea parte de inspirația care le-a lipsit de mult timp, iar la scorpioni ar putea ieși la lumină tot ce încearcă să ascundă. Vedeți ce v-au pregătit astrele pentru 9 iunie, potrivit libertatea.ro.

Horoscop Berbec – 9 iunie 2021: Ai ce învăța de la cei din anturajul apropiat, mai ales dacă renunți la poziția ta de apărare față de orice părere care nu e conformă cu ale tale.

Horoscop Taur – 9 iunie 2021: Dialogurile au astăzi o mare valoare, îți pot aduce câștiguri sufletești incomparabil mai mari decât orice beneficiu financiar. Ar fi bine să fii atent și implicat în schimbul de idei cu cei din anturaj.

Horoscop Gemeni – 9 iunie 2021: Poți genera o schimbare majoră în mintea unor apropiați doar exprimându-ți gândurile sincer și deschis. Și ei, la rândul lor, vor avea ceva de spus, așa că va trebui să receptezi și tu mesajele lor.

Horoscop Rac – 9 iunie 2021: Poate că ai impresia că multe lucruri îți sunt ascunse și nu e prea confortabil pentru tine. Astăzi se va ridica puțin vălul și vei putea afla câte ceva din ceea ce te interesează.

Horoscop Leu – 9 iunie 2021: Orice idee care apare în timpul dialogurilor de astăzi, mai ales în grupul de prieteni, merită să îi acorzi atenția ta. Este un moment care îți poate aduce inspirația care ți-a lipsit în ultima vreme.

Horoscop Fecioară – 9 iunie 2021: Ar fi bine să fii mai atent la ce ți se spune decât la ceea ce ai tu de spus, mai ales dacă vei avea discuții cu persoane importante, cum ar fi superiorii sau membrii mai în vârstă din familie.

Horoscop Balanță – 9 iunie 2021: Ai nevoie de o împrospătare a ideilor și pentru asta nu trebuie decât să fii atent la ceea ce auzi. Există un dinamism special al ideilor în această zi care îți poate fi de mare folos.

Horoscop Scorpion – 9 iunie 2021: Încerci să o scoți la capăt cu o inițiativă care nu ți-a mers, legată de bani, investiții, beneficii indirecte. Numai că tot ce încerci să ascunzi poate ieși la lumină, chiar de la tine.

Horoscop Săgetător – 9 iunie 2021: Partenerii importanți pot veni cu o idee foarte bună, care te va elibera de o mare povară. Sau îți pot sugera ce să faci ca să te eliberezi de poveri inutile, în perioada următoare.

Horoscop Capricorn – 9 iunie 2021: Ar fi bine să ai la tine rezervele de răbdare, ca să poți asculta ce au de spus cei din mediul de la serviciu sau cei de acasă. Te poți trezi cu o surpriză foarte frumoasă, sub forma unei idei speciale.

Horoscop Vărsător – 9 iunie 2021: Cei dragi vorbesc astăzi altfel decât de obicei și ai face bine să-i asculți. Din discuțiile de astăzi se poate desprinde o sugestie deosebit de benefică pentru tine.

Horoscop Pești – 9 iunie 2021: Va trebui să lași deoparte tot ce te frământă și nu-ți permite să le acorzi atenția cuvenită celor din familie. Dialogurile de astăzi pot duce la descoperirea unor soluții pentru probleme care trenează de multă vreme.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram