/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

O Dacia Logan a participat într-o cursă de anduranță pe Nurburgring şi nu a ajuns ultima la finiş

missing
09 iunie 2021, ora 17:16

Misha Charoudin, un popular vlogger de origine rusă, care adoră mașinile și vorbește mai multe limbi, un pasionat de automobilism care a trăit și a lucrat la faimosul circuit din Germania drept pilot, fiind o vreme chiar şi angajat al Rimac Automobili, a participat în weekendul trecut în cursa de 24 de ore de la Nurburgring, într-a 49-a ediţie ADAC TOTAL 24h, într-un vechi sedan Dacia Logan!

Dar cel mai interesant este că maşina, care a devenit favorită în rândul fanilor cursei, nu a ajuns ultima la finiş în această etapă a Campionatul german de anduranță NLS (anterior numit VLN)! Vezi continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram