/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ S-au bătut în plină noapte și s-au atacat reciproc necenzurat. Doi bărbați din Chișinău, în vizorul poliției

missing
09 iunie 2021, ora 11:30

Se acuză reciproc de tâlhărie, s-au bătut în plină stradă pe timp de noapte și au ajuns în vizorul poliției. Este vorba despre doi bărați din Chișinău, care acum sunt cercetați penal, iar unul din ei riscă până la cinci ani de pușcărie.

În noaptea de 7 iunie, oamenii legii au fost alertați că un bărbat a fost agresat și jefuit pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al Capitalei.

„Polițiștii au fost întâmpinați de individ, care era vizibil în stare de ebrietate, aceasta comunicând că a fost agresat și în mod deschis i-a fost sustras telefonul mobil”, se arată într-un comunicat al poliției.

În urma patrulării curților blocurilor de locuit din preajmă, pe strada Unirii, polițiștii au observat un bărbat care corespundea semnalmentelor, ulterior fiind recunoscut de partea vătămată.

Suspectul a declarat că în timp ce se afla cu niște prieteni pe str. Ion Creangă, de ei s-a apropiat partea vătămată fiind în stare de ebrietate a început să îi numească cu cuvinte necenzurate urmare la ce, între ei s-a iscat un conflict care a generat în altercație.

Telefonul sustras de la victimă a fost depistat asupra suspectului de 29 de ani, care ulterior a fost returnat părții vătămate.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală. Bănuitul riscă amendă de la 27 500 la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la doi la cinci ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram