Intervenție neobișnuită a salvatorilor din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU). Aceștia au fost solicitați să evacueze un stup de albine care a intrat în clădirea grădiniței nr.150 de pe strada Matei Basarab din Capitală. Incidentul a avut loc în dumă amiaza zilei de joi, 10 iunie.

Intervenția pompierilor a fost necesară întrucât un stup de albine a pătruns în blocul instituției, iar insectele riscau să înțepe copiii din grădiniță. Solicitarea la serviciul 112 a fost făcută de administrația instituției, care a comunicat că stupii de albine au apărut în elementele construcției, unde anterior a fost proiectat un geam.

La fața locului, pentru misiune a intervenit un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri sectorul Râșcani al mun. Chișinău. Echipați corespunzător, aceștia au coborât stupii cu insecte. Albinele au fost preluate de un apicultor din localitatea Dănceni care a organizat condiții speciale pentru transportarea acestora în siguranță.

În urma intervenției efectuate nimeni nu a avut de suferit. În caz de situații de risc, IGSU îndemnă oamenii să apeleze de urgență Serviciul 112.

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!