/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/Horoscop 10 iunie/ Balanțele sunt atrase de idei noi, de relații noi sau de propuneri interesante

10 iunie 2021, ora 08:03

Horoscop Berbec – 10 iunie 2021: Este posibil să înclini, puțin cam mult, către nemulțumire și să ajungi să fii nedrept cu cei dragi, doar pentru că ți se pare, azi, că nu mai sunt la fel de buni cu tine și de înțelegători.

Horoscop Taur – 10 iunie 2021: Ar fi bine să dai dovadă de ceva mai multă bunăvoință față de cei din familie și din anturajul apropiat. Poate nu se exprimă foarte clar, dar nici tu nu ai, poate, suficientă răbdare.

Horoscop Gemeni – 10 iunie 2021: Există o nișă prin care te poți strecura ca să scapi de tensiunea care se acumulează pe parcursul zilei. Ai nevoie doar de un moment de pauză, în care să îți dai seama în ce stare ai ajuns.

Horoscop Rac – 10 iunie 2021: Avalanșa de informații care vine spre tine în ultima perioadă are nevoie de o minte lucidă, care să facă o selecție, în funcție de valoarea lor. Altfel nu îți sunt de folos.

Horoscop Leu – 10 iunie 2021: Vor veni și vremuri mai bune, acesta e gândul pe care ar fi bine să îl ai în minte, ca să nu te lași impresionat prea tare de anumite supărări, mai ales pe cei apropiați.

Horoscop Fecioară – 10 iunie 2021: E drept că anumite proiecte de-ale tale depind de alții și nu te poți amesteca prea mult în deciziile lor. Este important să păstrezi comportamentul echilibrat și măsura în tot ce faci.

Horoscop Balanță – 10 iunie 2021: Chiar dacă ești atras de idei noi, de relații noi sau de propuneri interesante de la persoane aflate la distanță, ar fi bine să menții un echilibru și să nu neglijezi relațiile pe care le ai acum.

Horoscop Scorpion – 10 iunie 2021: Ideile noi sunt greu de pus în aplicare, dar tu te bazezi pe voința ta ca să le vezi transpuse în realitate. Poate e prea repede, poate ai nevoie, chiar tu, de mai mult timp de pregătire.

Horoscop Săgetător – 10 iunie 2021: Este un moment prost pentru orice negociere, semnare de documente importante, cum ar fi contracte. Ceva îți scapă și le scapă și celor cu care încerci să colaborezi.

Horoscop Capricorn – 10 iunie 2021: Ar fi bine să amâni discuțiile importante, mai ales dacă au legătură cu munca. Întregul context este nefavorabil pentru negocieri, mai ales dacă sunt propuneri despre care știi deja că sunt discutabile.

Horoscop Vărsător – 10 iunie 2021: Ești nerăbdător să faci tot felul de lucruri noi cu cei dragi, dar nu trebuie să uiți ce le-ai promis până acum. Mai bine te ții de cuvânt, mai întâi, și treci mai târziu la capitolul noutăți și surprize.

Horoscop Pești – 10 iunie 2021: Se anunță noutăți în familie, în casă, dar nu sunt neapărat bune. Există și riscuri, pe care nu le vezi acum, așa că ar fi bine să temperezi dorința de a schimba totul deodată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram