/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

UPDATE /FOTO/ Ultima oră! Alertă cu bombă la sediul Judecătoriei Buiucani. Poliția a inițiat un proces penal

missing
10 iunie 2021, ora 15:07

UPDATE: În urma verificării clădirii cât și adiacentul acesteia de către specialiștii din cadrul serviciului Bombteh, careva obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru „Comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism”. Conform legislației, persoana care a făcut apelul riscă amendă în sumă de la 27 500 la 42 500 de lei sau pedeapsa cu închisoarea de până la 2 ani.

Ofițerii de investigație și urmărire penală a IP Buiucani, întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a făcut apelul cu atragerea la răspundere conform legislației în vigoare.

Știrea inițială: Alertă cu bombă la sediul Judecătoriei Buiucani. Astăzi, în jurul orei 13:25 min, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, apelul fiind făcut de o femeie vorbitoare de limba rusă, care a declarat că în incinta judecătoriei amplasată pe bd. Ștefan cel Mare, se află un obiect explozibil.

La fața locului s-a deplasat batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bombteh.

Forțele de ordine imediat au încercuit zona și evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii. La moment toate serviciile specializate activează la fața locului. Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Foto: Poliția Capitalei

Foto: Poliția Capitalei

Foto: Poliția Capitalei

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram