/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Află cum poți să „dăruiești afecțiune printr-un click”! - campanie lansată de Casa Curată

10 iunie 2021, ora 21:09

Dragoste la prima vedere, sau mai bine zis la primul call. Așa am putea descrie istoria soților Artin, primii eroi ai campaniei „Dăruiește afecțiune printr-un click”, desfășurată de Casa Curată și TV8.md. Dina și Edurad s-au văzut pentru prima dată pe ecranul unui laptop, iar de atunci sunt împreună și formează o familie frumoasă.

De la o privire aruncată pe un ecran și până la cel mai important pas din viața celor doi – căsătoria a trecut un singur an. Tânăra a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei într-un … troleibuz

Sunt nespus de fericiți, însă distanța le umbrește căsnicia. Eduard muncește în Statele Unite ale Americii, iar Dina este acasă, în Moldova, unde se dedică creșterii copilului lor, Dominic. Dacă nu poate veni, atunci Eduard se străduie să aibă grijă de soție și copil de la distanță. Un ajutor de nădejde este magazinul online Casa Curată, de unde soțul Dinei comandă produse ce îi ușurează viața de zi cu zi.

De atunci și Dina a devenit o clientă fidelă a magazinului: „E mai ușor așa, eu nu am timp, mai mult sunt cu copilul, nu am timp să merg în magazin, să fac cumpărături, îmi este mai ușor să stau seara în pat lângă copil, să analizez, să mă uit ce produse noi au apărut, care sunt la reducere și îmi fac o comandă”.

Prin intermediul magazinului online casacurata.md, rețeaua de magazine Casa Curată devine și mai aproape de fiecare oferind tuturor posibilitatea de a dărui grijă și atenție celor apropiați printr-un simplu click. Casa Curată livrează absolut gratuit în toată țara orice comandă care depășește suma de 299 lei.

În cardul campaniei, echipa TV8.MD merge cu daruri de la Casa Curată, la cei care au rude plecate peste hotare sau la cei care nu pot fi aproape de cei dragi, dar cărora le pasă, pentru a le povesti despre posibilitatea de a face cumpărături nu doar pentru sine pe casacurata.md. Prin acest serviciu, rețeaua de magazine, demonstrează încă o dată responsabilitatea socială care o are față de cetățenii din țara noastră. Oferă grijă și atenție celor dragi pe www.casacurata.md.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram