Dragoste la prima vedere, sau mai bine zis la primul call. Așa am putea descrie istoria soților Artin, primii eroi ai campaniei „Dăruiește afecțiune printr-un click”, desfășurată de Casa Curată și TV8.md. Dina și Edurad s-au văzut pentru prima dată pe ecranul unui laptop, iar de atunci sunt împreună și formează o familie frumoasă.

„Am venit la Chișinău pentru studii, trăiam la o chirie cu o domnișoară. Domnișoara dată vorbea la telefon cu verișorul soțului meu, care m-a văzut pe cameră atunci … și de acolo s-a început totul”, povestește Dina Artin.

De la o privire aruncată pe un ecran și până la cel mai important pas din viața celor doi – căsătoria a trecut un singur an. Tânăra a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei într-un … troleibuz

Cei doi sunt nespus de fericiți, însă distanța le umbrește căsnicia. Eduard muncește în Statele Unite ale Americii, iar Dina este acasă, în Moldova, unde se dedică creșterii copilului lor, Dominic.

Miile de kilometri care îi despart, i-a unit mai tare, și se străduie mereu să-și facă timp unul pentru altul.

„Timpul pe care ni-l rezervăm după ce adoarme copilul. Seara, eu îmi fac un ceai, și stau strict la bucătărie și vorbesc cu soțul meu, o oră două, facem planuri, avem vise”, povestește femeia.

Înainte de pandemie se vedeau odată la câteva luni și sperau să-și reîntregească familia cât mai curând, acum se bucură de fiecare clipă petrecută împreună și de surprizele pe care și le fac.

Dacă nu poate veni, atunci Eduard se străduie să aibă grijă de soție și copil de la distanță. Un ajutor de nădejde este magazinul online Casa Curată, de unde soțul Dinei comandă produse ce îi ușurează viața de zi cu zi.

„De când s-a născut copilul ne este foarte greu cu cumpărăturile, cu alimentația, de exemplu produsele de igienă pentru copil, ne ajută foarte mult Odată ne-a făcut o comandă online, fără să știu eu, vine curierul, aveți de primit o comandă, da ce comandă, soțul v-a făcut, Și m-am bucurat foarte mult, mi-a adus produse de la Casa Curată și am fost foarte multumită”, relatează tânăra.

De atunci și Dina a devenit o clientă fidelă a magazinului. „Nu am timp să merg în magazin, să fac cumpărături, îmi este mai ușor să stau seara în pat lângă copil, să analizez, să mă uit ce produse noi au apărut, care sunt la reducere și îmi fac o comandă, plus în weekend sunt reduceri la livrare”.

Dina se bucură de gama largă de produse de la Casa Curată.„În primul rând ce-mi trebuie mie cel mai rapid, este pentru copil, scutece, șervețele umede. Tot ce ține pentru a menține casa curată, de bucătărie, de baie. Totdeauna găsesc acolo”.

Prin intermediul magazinului online casacurata.md, rețeaua de magazine Casa Curată devine și mai aproape de fiecare oferind tuturor posibilitatea de a dărui grijă și atenție celor apropiați printr-un simplu click. Casa Curată livrează absolut gratuit în toată țara orice comandă care depășește suma de 299 lei.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!