/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ #HaiLaTeatru. Daniel Ciobanu, tânărul actor care găsește în teatru o evadare

missing
10 iunie 2021, ora 19:34

Tânărul actor, Daniel Ciobanu, găsește evadare în actorie, iar fără publicul de la „Satiricus Ion Luca Caragiale”, meseria acestuia ar fi pustie. Îi place arta, îi place să transmită oamenilor ceea ce simte și consideră că spectatorii reprezintă esențialul în energia dintre actor și publicul său.

Are 24 de ani spune că e îndrăgostit de artă, iar actoria l-a schimbat foarte mult. Daniel consideră că rolul său din spectacolul „Aniversarea” de Jeroen Van Den Berg îi „aparține pentru totdeauna” fiindcă l-a identificat ca actor.

Potrivit artistului, pandemia a fost dificilă anume prin lipsa spectatorilor. „La prima ieșire în sală după pandemie, am fost foarte emoționat. De parcă aș fi călcat prima dată pe scenă”, susține Daniel Ciobanu.

Deși crede că actorii sunt din plin apreciați de public, Ciobanu consideră că autoritățile nu susțin suficient oamenii de artă din punct de vedere financiar.

Cât despre energia dintre actor și spectator, Daniel o numește dragoste: „E o energie unică, spectatorul e un soare. Dacă mergi la plajă, ai nevoie de soare, eu daca ies pe scenă, am nevoie de spectatori”

„Dragii mei, teatrul nu are nevoie de vaccin, nu are nevoie de pașaport, veniți la teatru!”, este mesajul actorului pentru tine, drag spectator!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram