/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/Horoscop 11 iunie/ Racii devin din ce în ce mai preocupați de sursele de venit

11 iunie 2021, ora 07:32

Horoscop Berbec – 11 iunie 2021: Se schimbă ceva în gândurile tale, în felul în care alegi să te apropii de oameni și în sentimentele tale care devin mai intense și își cer locul care le se cuvine în existența ta.

Horoscop Taur – 11 iunie 2021: Te retragi la bază, adică acasă, cu toate ale tale, inclusiv dorințe, intenții și planuri de viitor. Bine faci, acolo vei găsi ceea ce ai nevoie acum, adică liniște și căldură sufletească.

Horoscop Gemeni – 11 iunie 2021: Simți nevoia să te deschizi mai mult față de idei și oameni noi, să îți împrospătezi viața. Vei avea ocazia, în perioada următoare, să realizezi aceste intenții.

Horoscop Rac – 11 iunie 2021: Ești din ce în ce mai preocupat de finanțe, de surse de venit, dar de data aceasta scopul este diferit. Vrei să te bucuri de viață, de un anumit stil de a trăi, pe care îl dorești de mult timp.

Horoscop Leu – 11 iunie 2021: Îți vine apa la moară și este un lucru foarte bun, exact ce aveai nevoie în acest moment, să te simți revigorat, capabil să răstorni și munții pentru un scop care să merite aceste eforturi.

Horoscop Fecioară – 11 iunie 2021: Este important să păstrezi, începând de astăzi, măsura în toate, în special în muncă. Există riscul să te epuizezi și pe acest fond să apară sau să reapară anumite afecțiuni cronice.

Horoscop Balanță – 11 iunie 2021: Încep să se deschidă uși pe care le credeai închise pentru tine, te asociezi cu oameni noi, dinamici și interesanți. Este un moment bun pentru a da uitării supărările din ultima perioadă.

Horoscop Scorpion – 11 iunie 2021: S-ar putea să apară solicitări care te vor aduce în atenția unui grup anume. Te simți important, te bucuri de anumite avantaje, dar ar fi bine să nu uiți că este o postură trecătoare.

Horoscop Săgetător – 11 iunie 2021: Acum poți privi cu încredere spre viitor, fără să mai faci calcule precise despre riscuri și probleme. Este un moment de înnoire sufletească de care te vei bucura din plin.

Horoscop Capricorn – 11 iunie 2021: Odată cu beneficiile, vor apărea și unele riscuri, în noua ta postură de responsabil cu bunurile comune ale familiei sau ale unei afaceri. Cel mai mare risc este să vrei tu partea leului.

Horoscop Vărsător – 11 iunie 2021: Începe o perioadă mai dinamică în domeniul relațiilor importante: parteneriate, colaborări, asocieri. Este, însă, nevoie de răbdare, diplomație și diminuarea orgoliului.

Horoscop Pești – 11 iunie 2021: Chiar dacă nu te plictiseai deloc la locul de muncă, începând de astăzi este posibil să crească volumul de muncă, solicitările să se diversifice, iar ritmul să devină mai intens.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram