/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O familie din Chișinău vrea să susțină un tânăr să-și continue studiile la o universitate din Moldova

11 iunie 2021, ora 10:35

Anatol Untură și soția sa Lia Bejenaru și-au propus să susțină cel puțin un tânăr care are rezultate bune și dorește să-și continue studiile la o universitate din Moldova, sau deja este student. Aceștia sunt dispuși să-i acorde o bursă timp de 12 luni în valoare de trei mii de lei.

Cu Lia Bejenaru ne gândeam de ceva timp să instituim o mică bursă de merit. Și dacă tot e perioada examenelor de bacalaureat, cred că e momentul oportun. Cu titlul de experiment, vrem să oferim o bursă de 12 luni, în mărime de 3 000 de lei lunar, pentru un student care are rezultate bune dar posibilități modeste, și care își dorește să rămână la studii în țară”, a scris Anatol Untură pe o rețea de socializare.

Tinerii care ar dori să beneficieze de această oportunitate trebuie să întrunească următoarele condiții:

  • Să își facă studiile la una din universitățile din Moldova.
  • Să aibă rezultate bune la reușita școlară/universitară.
  • Să ne trimită un text despre el/ea (no CV, just a story) în privat aici pe Facebook sau în comentarii.
  • Bursa va fi transferată lunar, ca donație.

Anatol Untură spune că selecția se va face în baza criteriilor de mai sus, dar și după o discuție personală.

Inițiatorii mai spun că pe moment se gândesc la o singură bursă, dar dacă vor fi impresionați de mai mulți tineri – cred e posibil să fie și câțiva beneficiari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram