Anatol Untură și soția sa Lia Bejenaru și-au propus să susțină cel puțin un tânăr care are rezultate bune și dorește să-și continue studiile la o universitate din Moldova, sau deja este student. Aceștia sunt dispuși să-i acorde o bursă timp de 12 luni în valoare de trei mii de lei.

Cu Lia Bejenaru ne gândeam de ceva timp să instituim o mică bursă de merit. Și dacă tot e perioada examenelor de bacalaureat, cred că e momentul oportun. Cu titlul de experiment, vrem să oferim o bursă de 12 luni, în mărime de 3 000 de lei lunar, pentru un student care are rezultate bune dar posibilități modeste, și care își dorește să rămână la studii în țară”, a scris Anatol Untură pe o rețea de socializare.

Tinerii care ar dori să beneficieze de această oportunitate trebuie să întrunească următoarele condiții:

  • Să își facă studiile la una din universitățile din Moldova.
  • Să aibă rezultate bune la reușita școlară/universitară.
  • Să ne trimită un text despre el/ea (no CV, just a story) în privat aici pe Facebook sau în comentarii.
  • Bursa va fi transferată lunar, ca donație.

Anatol Untură spune că selecția se va face în baza criteriilor de mai sus, dar și după o discuție personală.

Inițiatorii mai spun că pe moment se gândesc la o singură bursă, dar dacă vor fi impresionați de mai mulți tineri – cred e posibil să fie și câțiva beneficiari.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!