O tânără de 16 ani din Slobozia este căutată de rude și de oamenii legii. Aceasta ar fi plecat de acasă în seara zilei de 10 iunie într-o direcție necunoscută.

UPDATE. 15:40 Minora a fost găsită de un vecin în timp ce dormea pe o bancă de pe stadionul central din Slobozia. Poliția locală a fost informată imediat. Svetlana le-a spus oamenilor legii că a avut un conflict cu părinții și că s-a simțit jignită, acesta fiind motivul plecării de acasă. Minora a povestit că a rătăcit pe străzile Sloboziei toată noaptea, iar dimineața a adormit pe stadion.

Potrivit mamei sale, la ora 21:00 fata era încă acasă în camera ei. Tânăra nu răspunde la telefonul mobil și nici nu se cunoaște locul aflării acesteia. Anterior, ea nu a plecat de acasă. E posibil ca aceasta să se afle la Tiraspol.

Tânăra este căutată de către oamenii legii din dimineața zilei de vineri, 11 iunie. Svetlana ar fi îmbrăcată în pantaloni negri cu desene, adidași albaștri.

Cine cunoaște informații despre locul aflării tinerei, sunt rugați să telefoneze la poliție la 102 în orice localitate din regiunea transnistreană 0 (557) 2-46-15 sau la 0 (533) 8- 15-29.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!