/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

S-a încheiat perioada de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat

missing
11 iunie 2021, ora 18:40

Astăzi s-a încheiat perioada de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova la alegerile din 11 iulie 2021. Despre aceasta a anunțat Comisia Electorală Centrală (CEC). 

Pe parcursul zilei au depus dosarele cinci solicitanți: trei partide politice și doi candidați independenți.

– Partidul Politic „PARTIDUL SCHIMBĂRII”;

– Partidul Politic Partidul Oamenilor Muncii;

– PARTIDUL POLITIC NOUA OPȚIUNE ISTORICĂ;

– Valico Veaceaslav (candidat independent);

– Stegărescu Ion (candidat independent).

Mâine, 12 iunie 2021, la ora 17.00, CEC va organiza procedura de tragere la sorți în vederea stabilirii ordinii prealabile de înscriere în buletinul de vot a celor care au depus pe parcursul zilei de astăzi actele necesare în vederea înregistrării în calitate de concurenți electorali în alegerile parlamentare anticipate din

CEC informează că pentru scrutinul din 11 iulie 2021, au fost înregistrați, până la această oră, 17 concurenți electorali, iar alte șapte dosare se află în proces de examinare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram