/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete, flăcări în Rusia și atac la Harkov! SUA încep să trimită noul ajutor Kievului

Un bărbat de 31 de ani din stânga Nistrului a pierdut lupta cu COVID-19

missing
11 iunie 2021, ora 17:42

Un bărbat de 31 de ani din regiunea transnistreană a pierdut lupta cu noul coronavirus. Acesta mai suferea și e ciroză. Despre aceasta a comunicat Ministerul Sănătății într-un comunicat de presă. 

Printre victime se numără și o femeie de 68 de ani, de asemenea, din stânga Nistrului. Pacienta mai suferea de cardiopatie, obezitate și hipertensiune arterială. Bilanțul celor decedați în țara noastră a ajuns la 6 149 de cazuri.

Potrivit autorităților, alte 54 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, trei sunt din Rusia.

În total au fost efectuate 5 768 de teste. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 255 715. Din numărul acestora, niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 194 de pacienți infectați, dintre care, 53 sunt în stare extrem de gravă.12 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 117 persoane au fost vindecate. În total, 248.501 de persoane au fost tratate de COVID-19.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 688 de persoane, iar 14.738 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram