/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/Horoscop 12 iunie/ Peștii au ocazia să ajungă la concluzii deosebite despre valoarea eforturilor depuse

12 iunie 2021, ora 08:42

Vedeți ce v-au pregătit astrele pentru 12 iunie curent. 

Horoscop Berbec – 12 iunie 2021: Există destule motive de supărare, mai ales în familie, dar nu are rost să le iei în considerare, din nou, și să-ți umbrești singur ziua. Mai bine alegi ce e bun din toate și te bucuri de alegerea ta.

Horoscop Taur – 12 iunie 2021: Este posibil ca un apropiat să vină cu mesaje negative despre eforturile depuse de tine și să te supere destul de rău. Ar fi bine să mai faci un efort și să-ți amintești că în fiecare există o parte bună.

Horoscop Gemeni – 12 iunie 2021: Poate fi o zi încărcată, nu din cauza unor probleme noi ci din cauza unor neînțelegeri de care nu s-a ocupat nimeni. Prietenii sau rudele apropiate nu se ridică la înălțimea pretențiilor tale.

Horoscop Rac – 12 iunie 2021: Sigur că există un sens în toate situațiile trăite în ultima perioadă, mai ales cele care te preocupă intens. Ai nevoie să-l găsești și poți porni de la ideea că ai ceva de învățat din toate.

Horoscop Leu – 12 iunie 2021: Este important să ții cont de părerile celorlalți care s-ar putea dovedi mai pertinente decât ale tale, în special pe subiectele la care chiar nu te pricepi foarte bine.

Horoscop Fecioară – 12 iunie 2021: Sunt posibile discuții ceva mai intense cu unii dintre prieteni sau cu rudele. Subiectele sunt serioase, dar ceva e greșit în abordarea lor, iar eroarea trebuie descoperită ca să se poată ajunge la un rezultat.

Horoscop Balanță – 12 iunie 2021: Poți învăța ceva esențial dintr-un eșec sau dintr-o renunțare. Momentul poate fi negativ, dar experiența câștigată se poate dovedi, în timp, neprețuită.

Horoscop Scorpion – 12 iunie 2021: Există ceva neplăcut în amintirile pe care le derulezi astăzi în mintea ta, dar ar fi bine să te întrebi, dacă nu cumva ai învățat ceva prețios din acele situații.

Horoscop Săgetător – 12 iunie 2021: Se încheie o serie importantă de experiențe în care ai avut multe de învățat despre tine, despre sentimentele tale și, mai ales, despre faptul că este inutil să încerci să le controlezi în vreun fel.

Horoscop Capricorn – 12 iunie 2021: Ai nevoie de liniște în casă și în familie, numai că numai tu poți realiza acest lucru. Pe baza experiențelor trăite și a sugestiilor, delicate și nu prea, care vin de la partenerul de cuplu, ai putea ajunge și acolo.

Horoscop Vărsător – 12 iunie 2021: Poți primi lecții de viață de unde te aștepți mai puțin, de exemplu de la o persoană în ale cărei sentimente sincere, față de tine, nu ai avut încredere niciodată.

Horoscop Pești – 12 iunie 2021: Ai ocazia să ajungi la concluzii deosebit de înțelepte despre tine, despre valoarea eforturilor pe care le depui, care nu se reflectă întotdeauna în banii câștigați ci în calitatea vieții, în general.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram