/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Netflix permite vizionarea unor filme fără cont, gratuit și nelimitat. Lista acestora

missing
12 iunie 2021, ora 13:56

Netflix a făcut o listă de filme care vor putea fi vizionate complet gratuit și fără un cont, iar filmele vor fi disponibile în întreaga lume. Potrivit playtech.ro, în ultimul an, Netflix a încercat să atragă abonați, punând la dispoziție pe anumite piețe un film sau două fără plată. Acum gigantul american extinde acest experiment la utilizatorii din întreaga lume, iar filmele cuprinse în această listă sunt acum mai numeroase.

Serviciul cuprinde o selecție de filme și seriale Netflix Original, printre care și Stranger Things, Murder Mistery, Elite, Bird Box, When They See Us și The Two Popes.

Cu toate acestea, numai primele episoade ale serialelor sunt disponibile pentru vizualizare gratuită, după care Netflix solicită utilizatorilor să devină abonați. În cazul filmelor, vizionarea este gratuită și integrală.

“Încercăm diferite opțiuni de promovare pentru a atrage noi membri și a le oferi o experiență grandioasă marca Netflix”, a declarat un purtător de cuvânt al Netflix.

Cum obții accesul gratuit?

Utilizatorii nu trebuie să creeze un cont pentru a vizualiza seriale sau filme gratuite, declară Netflix. Vizualizarea gratuită este disponibilă prin browsere web.

Pe pagina de suport, Netflix indică faptul că utilizatorii Android pot accesa această ofertă și prin browserul lor mobil, însă utilizatorii iOS nu dispun de această opțiune.

Lista completă a filmelor și serialelor gratuite cuprinde titluri precum:

  • Stranger Things
  • Murder Mystery
  • Elite
  • The Boss Baby: Back in Business
  • Bird Box
  • When they See Us
  • Love is Blind
  • The Two Popes
  • Our Planet
  • Grace and Frankie

Nu este prima dată când Netflix a testat, făcând câte un titlu gratuit utilizatorilor care nu plătesc. Gigantul de streaming, care avea peste 151 milioane de abonați la sfârșitul celui de-al doilea trimestru al acestui an, a pus la dispoziția utilizatorilor din SUA „To All The Boys I’ve Loved Before”.

De asemenea, a făcut „Bard of Blood”, un show produs în India, gratuit pentru utilizatorii din țară. Compania intenționa să lanseze pe YouTube primele episoade din talk show-ul “Patriot Act cu Hasan Minhaj”, însă a decis să-l pună la dispoziția utilizatorilor în mod integral.

Cu toate acestea, rămâne o premieră lansarea listei de filme de o asemenea lungime, disponibilă gratuit la scară globală. Compania nu a împărtășit încă informații despre durata de funcționare a acestui experiment.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram