/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/Horoscop 13 iunie/ Fecioarele trebuie să regândească anumite planuri sau să renunțe la ele

missing
13 iunie 2021, ora 07:52

Horoscop Berbec – 13 iunie 2021: Poți alege să fii mai prietenos și mai diplomat în exprimare, mai ales în familie. Dar ai putea și să continui anumite conflicte, inutile, chiar cu cei apropiați, deși te-au obosit destul de mult.

Horoscop Taur – 13 iunie 2021: Există un pericol real de a intra în conflict cu cei din anturajul apropiat, din motive care nu sunt deloc noi. Chiar dacă te supără unele lucruri, îți pierzi timpul degeaba, dacă le afirmi cu ton ridicat și cu ceartă.

Horoscop Gemeni – 13 iunie 2021: Mizezi pe o anumită informație pe care ești convins că o dețin foarte puțini sau doar tu, în scenariul ideal. Problema e că nu situația reală nu e deloc așa cum crezi în acest moment.

Horoscop Rac – 13 iunie 2021: Ești dispus să încalci regulile, pentru reușita unui plan, dar ar trebui să te întrebi dacă și ceilalți vor face același lucru pentru tine. Poate că te vor refuza, iar eforturile tale vor fi inutile.

Horoscop Leu – 13 iunie 2021: Este important să eviți asumarea unor probleme, dacă au fost provocate de altcineva, iar tu doar te-ai nimerit prin preajmă și te-ai oferit să le rezolvi.

Horoscop Fecioară – 13 iunie 2021: Unele planuri, mai ales cele care depind de o persoană la care ajungi greu și nici nu ai prea multă încredere în ea, vor trebui regândite, poate chiar va trebui să renunți la ele de tot.

Horoscop Balanță – 13 iunie 2021: Mergi înainte cu rolul pe care ți l-ai asumat la nivelul unui grup, dar trebuie să știi că temerile tale nu vor dispărea de la sine. La un moment dat, va trebui să le înfrunți și să le faci tu să dispară.

Horoscop Scorpion – 13 iunie 2021: Unul dintre proiectele majore la care te gândești mai tot timpul nu poate merge mai departe pentru că depinde de altcineva. Este o situație neplăcută, puțin spus, pentru tine, dar nu prea ai încotro.

Horoscop Săgetător – 13 iunie 2021: Investești mult în munca de zi cu zi, orice ai avea de făcut și este un lucru bun. Problemele pot apărea numai dacă răscolești prea mult impresia că eforturile tale nu sunt apreciate la justa valoare.

Horoscop Capricorn – 13 iunie 2021: Este posibil să ajungi să ceri prea mult de la partenerul de cuplu, fără să îți dai seama. E nevoie de măsură în toate, chiar dacă atunci când vine vorba de plăcerile tale nu negociezi cu nimeni.

Horoscop Vărsător – 13 iunie 2021: Senzația că viața ta este dată peste cap, dintr-un motiv anume sau așa, în general, ar trebui ținută sub control, ca să nu ajungă să îți domine gândurile sau, mai rău, planurile de viitor.

Horoscop Pești – 13 iunie 2021: Mediul în care trăiești nu corespunde unor aspirații mai vechi, pe care nu le poți ignora pentru că vin din profunzimile ființei tale. Ai nevoie de anumite lucruri, dar este bine să ai răbdare până le vei obține.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram