/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Adresele unde vor fi amplasate cele două puncte mobile de vaccinare împotriva COVID-19

14 iunie 2021, ora 08:39

Primăria municipiului Chișinău informează că pe data de 14 iunie, cele două puncte de vaccinare mobile: troleibuz și autobuz, se vor afla în intervalul orelor 10:00-18:00, în următoarele locații:

Troleibuzul va fi în sectorul Râșcani, str. Mihai Viteazul (adiacent Centrul Multifuncțional Chișinău 1-ASP), iar autobuzul se va deplasa în comuna Budești, str. Chișinăului, 1/J (în preajma magazinului „Linella”).

Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile, până la sfârșitul lunii iunie. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, până duminică, 13 iunie, 530 364 persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19, dintre care 383 429 au beneficiat și de a doua doză.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram