/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/Horoscop 14 iunie/ Leii trebuie să fie conștienți de efectele stării în care se află asupra celor din jurul lor

missing
14 iunie 2021, ora 08:03

Horoscop Berbec – 14 iunie 2021: Acum vezi mai bine cum anume s-a ajuns la cele mai mari probleme din familie, care a fost contribuția fiecăruia, dar și ce ai putea face pentru a începe măcar un proces de reconciliere.

Horoscop Taur – 14 iunie 2021: Ai putea trăi o dezamăgire astăzi, pornind de la faptul că o anumită dorință nu se poate realiza. Poate fi o dorință simplă, necostisitoare, dar importantă pentru tine.

Horoscop Gemeni – 14 iunie 2021: Chiar dacă nu este o zi lejeră, cum ai sperat, măcar nu e atât de grea cât vei avea impresia, în mai multe momente. Ar fi bine să îți ții sub control impresiile negative despre superiori.

Horoscop Rac – 14 iunie 2021: Poți acumula dezamăgiri, considerând că planurile tale de viitor nu se vor realiza niciodată. De tine depinde dacă se vor realiza sau nu, chiar dacă nu vor fi exact așa cum le gândești acum.

Horoscop Leu – 14 iunie 2021: De la tine poate porni o stare de nerăbdare care să tulbure atmosfera din jur. Așa că ar fi bine pentru toți să devii ceva mai conștient de efectele pe care le are starea în care te afli asupra celor din jur.

Horoscop Fecioară – 14 iunie 2021: Ai motive de optimism și nici nu trebuie să le cauți prea mult, ca să le găsești, trebuie doar să vrei. Poate că anumite planuri nu se vor realiza, dar te așteaptă alte reușite.

Horoscop Balanță – 14 iunie 2021: Este posibil ca viața ta de zi cu zi să ți se pară lipsită de strălucirea la care sperai și să fii dezamăgit din acest motiv. Dar nimic nu te oprește să faci chiar tu ceea ce trebuie pentru a schimba situația.

Horoscop Scorpion – 14 iunie 2021: Cei dragi te pot dezamăgi, conform sistemului tău de valori, dar nu și după părerea lor. Poate ar fi mai bine să comunici sincer cu ei, fără prejudecăți și să afli ce intenții au avut, de la bun început.

Horoscop Săgetător – 14 iunie 2021: Atmosfera din casă nu este tocmai cea dorită de tine, sunt tulburări pe care nu le poți îndepărta imediat pentru că nu le înțelegi nici tu prea bine. Poate ți-ar trebui un răgaz ca să înțelegi ce se petrece.

Horoscop Capricorn – 14 iunie 2021: Ai putea porni de la o simplă lipsă de chef de muncă și ajunge la neglijarea unor activități importante. Dacă vei găsi puterea de a trece peste indispoziția din primele ore, vei reuși să-ți vezi de treburi.

Horoscop Vărsător – 14 iunie 2021: Plăcerile tale sunt mereu amânate, puternic condiționate sau interzise, în anumite cazuri. Din acest motiv, ai putea aluneca în capcana unor gânduri mai negre decât e cazul.

Horoscop Pești – 14 iunie 2021: Ești preocupat de bunăstarea familiei, dar și îngrijorat de anumite lucruri pe care nu le poți îmbunătăți, pentru că nu le înțelegi. Ai putea apela la sfatul unui specialist în acel domeniu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram