Mariana Rață, la raport, în fața patronilor tv8

14 iunie 2021, ora 17:12

Mariana Rață, una dintre fondatoarele tv8 și realizatoarea emisiunii „Cutia Neagră”, va povesti patronilor tv8 realizările din ultimul an ale instituției media, dar și planurile de viitor în cadrul unui eveniment

Denumit „La raport”, evenimentul reprezintă o discuție între prieteni, fără reflectoare și fără protocol, într-o atmosferă ralaxantă, în care vrem tv8 va face cunoștință cu cei care îl susțin, se va face un schimb de opinii, sfaturi și poate chiar se vor pune bazele unor planuri comune.

Pentru că pandemia de COVID încă nu s-a finalizat și pentru că mulți dintre patronii tv8 sunt stabiliți în afara țării, evenimentul va avea loc deocamdată online.

La eveniment sunt invitați să participe  patronii tv8, detalii pe pagina evenimentului. Cei care au o întrebare sau ceva neclarități pot scrie echipei pe  newsletter@tv8.md sau într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram