Mariana Rață, una dintre fondatoarele tv8 și realizatoarea emisiunii „Cutia Neagră”, va povesti patronilor tv8 realizările din ultimul an ale instituției media, dar și planurile de viitor în cadrul unui eveniment

Denumit „La raport”, evenimentul reprezintă o discuție între prieteni, fără reflectoare și fără protocol, într-o atmosferă ralaxantă, în care vrem tv8 va face cunoștință cu cei care îl susțin, se va face un schimb de opinii, sfaturi și poate chiar se vor pune bazele unor planuri comune.

Pentru că pandemia de COVID încă nu s-a finalizat și pentru că mulți dintre patronii tv8 sunt stabiliți în afara țării, evenimentul va avea loc deocamdată online.

La eveniment sunt invitați să participe  patronii tv8, detalii pe pagina evenimentului. Cei care au o întrebare sau ceva neclarități pot scrie echipei pe  newsletter@tv8.md sau într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a TV8.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!