Nouă rachete antigrindină au fost lansate pe 13 iunie curent, în două raioane din țară, în urma ploilor abundente cu descărcări electrice din ultima perioadă. Rachetele au fost de două tipuri.

Directorul Serviciului Special Antigrindina a informat că duminică, între orele 11:00 și 13:00, au efectuat operațiuni unitățile speciale din raioanele Călărași și Ceadîr-Lunga.

„Au fost prelucrate două obiecte convective cu pericol de grindină. Consumul de rachete antigrindină a alcătuit trei bucăți de tip Alazani-6 și șase bucăți de tip Loza-2”, a comunicat Ion Garaba.

Pentru marți, meteorologii prognozează ploi puternice cu descărcări electrice pe tot teritoriul țării. Pe timp de zi, temperaturile vor fi cuprinse între +22… +27 de grade. Vântul va sufla din direcția nord.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!