/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Noi lansări de rachete antigrindină au avut loc la Călărași și Ceadîr-Lunga

missing
14 iunie 2021, ora 17:23

Nouă rachete antigrindină au fost lansate pe 13 iunie curent, în două raioane din țară, în urma ploilor abundente cu descărcări electrice din ultima perioadă. Rachetele au fost de două tipuri.

Directorul Serviciului Special Antigrindina a informat că duminică, între orele 11:00 și 13:00, au efectuat operațiuni unitățile speciale din raioanele Călărași și Ceadîr-Lunga.

„Au fost prelucrate două obiecte convective cu pericol de grindină. Consumul de rachete antigrindină a alcătuit trei bucăți de tip Alazani-6 și șase bucăți de tip Loza-2”, a comunicat Ion Garaba.

Pentru marți, meteorologii prognozează ploi puternice cu descărcări electrice pe tot teritoriul țării. Pe timp de zi, temperaturile vor fi cuprinse între +22… +27 de grade. Vântul va sufla din direcția nord.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram