/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

Elefant.md - cel mai mare e-commerce din Republica Moldova, la 5 ani de la lansare

missing
15 iunie 2021, ora 10:10

Elefant.md, mall-ul online al familiei tale, așa cum îl cunoaște toată lumea, este de 5 ani alături de clienții săi. Cinci ani în care a livrat jumătate de milion de comenzi, devenind cel mai mare e-commerce din Republica Moldova! Și pentru că nu există aniversare fără daruri, retailerul a pregătit multe surprize de Zilele Elefant, precum și reduceri de până la 90%!

2016: Lansarea site-ului elefant.md

După succesul fabulos din România și la numeroasele comenzi care aveau ca destinație Republica Moldova, în luna mai 2016 a fost lansat site-ul elefant.md, dar și primul pick-up point de unde clienții își ridicau comenzile. Așa cum proiectele au succes dacă sunt făcute cu dăruire și muncă, elefant.md și-a extins la scurt timp gama de produse, dar și pick-up point-ul, care a devenit un magazin offline adevărat, unde clienții au parte de o experiență excelentă de shopping.  

1 milion de cărți livrate

În cei 5 ani de existență, elefant.md a promovat dragostea de carte și a pus la dispoziție cititorilor sute de mii de titluri la cele mai bune prețuri de pe piață. BOOKS40 nu este doar o expresie de marketing pentru clienții elefant.md, ci o zi pe care iubitorii de lectură o așteaptă cu nerăbdare ca să-și facă plinul bibliotecilor.  Datorită lor, cititorilor din Republica Moldova, anul trecut elefant.md a anunțat primul milion de cărți livrate!

Lansarea de categorii noi de produse

Hitul lansărilor de produse au reprezentat cosmeticele, în special cele coreene,  aduse direct de la producătorii din Coreea. Este o categorie care a se bucură continuu de un interes exploziv în rândurile clienților elefant.md, care, în mare parte sunt femei. Elefant.md este singurul online retailer moldovenesc care vine astăzi către femeile din Moldova cu cel mai mare catalog de produse – peste 10 mii! Și cel mai important – numărul va crește și de acum încolo.

Cărți în limba rusă

Pe traseul companiei au apărut, desigur, și multe provocări, însă acestea doar au ajutat retailerul să se dezvolte și mai mult și să-și mărească echipa. Au apărut categorii noi de produse, s-a pus accent pe îmbunătățirea serviciilor, dar și a experienței de cumpărături. În aprilie 2020, în plină pandemie, cititorii elefant.md au avut parte de vestea cea mare – apariția de carte rusă! Astazi, elefant.md oferă cititorilor din Moldova cea mai mare selecție din cărți în 3 limbi: carte româna, carte rusă, carte engleză.  

Cele mai bune prețuri din Moldova. E posibil?

Răspunsul este, da. În acești 5 ani elefant.md a reusit să vină cu cele mai bune prețuri pe carte din Republica Moldova. De aceleași beneficii  se bucură și alte categorii: Cosmetice, Parfumuri, Nutriție, etc. Chiar dacă există o problemă întâlnită la toți retailerii din Moldova – vând produse mai scumpe decât vecinii lor din Uniunea Europeană, elefant.md încearcă să schimbe lucrurile și să aducă prețuri cel puțin similare de care se bucură consumatorii din vest. S-a creat o echipa locală dedicată, care are o singură misiune –  să aducă femeilor din Moldova produse cosmetice la aceleași prețuri pe care le au cumpărătorii de beauty din UE. 

Produse pentru toată familia

Elefant.md nu înseamnă doar cărți, însă. Clienții pot găsi pe pagina e-commerce produse pentru toată familia: cosmetice, parfumuri, jucării și articole bebe, detergenți, ceasuri, accesorii fashion. Printre ultimele categorii apărute se numără nutriția, decorațiunile și produsele pentru casă, precum și electrocasnicele. 

15 puncte de ridicare a coletelor deschise în toata țara

Pentru că a vrut să fie cât mai aproape de clienții și prietenii săi, elefant.md a deschis în 2021 puncte de colectare în toată țara. După Chișinău a urmat Ungheni, apoi Cahul, Taraclia, Ceadîr-Lunga, Comrat, Anenii Noi, Orhei, Călărași, Bălți, Drochia, Soroca și Edineț. Retailerul pune la dispoziție și livrarea prin curier în toate satele și localitățile Moldovei. 

5 ani efeFANTASTICI

În fiecare an, de aniversare, elefant.md dă startul Zilelor Elefant – campanie care aduce multe surprize, cadouri și reduceri. Anul acesta, motto-ul este „E ziua noastră – daruri primești tu”, iar sărbătoriții invită toată lumea să se bucure de prețuri elefantastice cu până la 90% mai mici! Și nu în ultimul rând, le mulțumește clienților deveniți în timp prieteni, pentru susținere, fidelitate și frumoasă poveste de succes trăită împreună. 

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram