/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/Horoscop 15 iunie/ Săgetătorii s-ar putea confruta cu situații dificile

missing
15 iunie 2021, ora 07:32

Horoscop Berbec – 15 iunie 2021: Există un contrast evident între dispoziția ta și felul în care ar trebui să reacționezi în anumite situații. Ar fi bine să fii mai atent la ce se petrece în jur și să nu te grăbești nici cu concluziile.

Horoscop Taur – 15 iunie 2021: Vezi mai bine obstacolele care pot să apară în calea ta, în special pe plan profesional. Poate fi o amânare importantă, o persoană care se opune în mod direct și te surprinde total.

Horoscop Gemeni – 15 iunie 2021: Te vezi nevoit să redesenezi cele mai importante planuri de viitor din cauza unor informații care acum ies la lumină. Este important să nu te lași descurajat, dar nici să nu ajungi la o atitudine prea rebelă.

Horoscop Rac – 15 iunie 2021: Contextul în care activezi este puternic influențat de anumite decizii ale unor persoane sus-puse. Nu ai acces la acei oameni, dar nici dacă ai avea, nu ți-ar folosi la nimic.

Horoscop Leu – 15 iunie 2021: Este important să prețuiești și să protejezi relațiile care contează pentru tine, chiar și față de propriile porniri războinice. Astăzi vei avea ocazia să vezi cu ochii tăi cât de mult contează atitudinea ta în cuplu.

Horoscop Fecioară – 15 iunie 2021: Contextul profesional poate fi limitat din cauza unor schimbări care acum devin realitate și te vezi nevoit să îți restrângi activitatea sau să te orientezi deja în alte direcții.

Horoscop Balanță – 15 iunie 2021: Ceea ce tu iubești te încearcă și cel mai mult, în special astăzi. Cei dragi refuză solicitările tale, din motive care îți sunt cunoscute, dar pe care nu le-ai acceptat niciodată.

Horoscop Scorpion – 15 iunie 2021: Astăzi vei avea ocazia să îți dai seama de ce situația în care te afli este blocată, nu poate fi modificată decât prin decizii dure, radicale, pe care ar fi bine să nu le iei acum.

Horoscop Săgetător – 15 iunie 2021: Sunt posibile situații dificil de gestionat la serviciu sau în timpul unor deplasări obișnuite. Este un moment în care vei vedea diferența calitativă dintre un comportament conștient și reversul medaliei.

Horoscop Capricorn – 15 iunie 2021: Se anunță noi limitări ale bugetului personal, pentru că treci la o altă etapă pe plan profesional. Sau limitările vor interveni doar în bugetul pe care îl rezervi pentru plăcerile proprii, din diverse motive.

Horoscop Vărsător – 15 iunie 2021: Este posibil să ajungi la limita răbdării cu anumite situații din familie și să iei decizii proaste, doar pentru că te lași copleșit de anumite emoții de moment.

Horoscop Pești – 15 iunie 2021: Se anunță unele schimbări de strategie ale unor apropiați, de pe urma cărora ar vrea să obțină anumite beneficii, eventual în dezavantajul tău.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram