Un incendiu a izbucnit într-un bloc de locuit cu nouă etaje, de pe strada Ștefan cel Mare, din orașul Soroca, în seara zilei de 15 iunie. Flăcările au distrus în totalitate bunurile materiale păstrate pe balconul apartamentului și parțial mai multe obiecte dintr-o cameră de locuit.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:09. Pompierii au fost înștiințați că un apartament cu două camere de la etajul opt a fost cuprins de flăcări. La fața locului imediat au intervenit două echipaje.

În timpul intervenției, pompierii au evacuat din apartamentele vecine trei maturi și cinci copii, pentru a evita intoxicarea acestora.

Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 19:47. Incendiul a fost lichidat la ora 20:01. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!