/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/Horoscop 16 iunie/ Scorpionii ar fi bine să gândească de două ori și să vorbească o singură dată

missing
16 iunie 2021, ora 08:00

Horoscop Berbec – 16 iunie 2021: Ai putea ajunge la exagerări regretabile, în special în relațiile cu cei dragi. Te simți nedreptățit, neglijat, și dai prea multă importanță acestor senzații trecătoare.

Horoscop Taur – 16 iunie 2021: Este un moment delicat, în care ar fi de dorit să nu exagerezi cu autoritatea asupra celor din familie, ca să nu-ți creezi alte probleme pe lângă cele pe care încerci să le rezolvi, făcând presiuni asupra lor.

Horoscop Gemeni – 16 iunie 2021: Este important să ții cont de problemele celor din jur, dacă le cunoști, sau, cel puțin, să iei în calcul că au motivele lor pentru care se poartă altfel decât de obicei. Ca să nu te simți nedreptățit degeaba.

Horoscop Rac – 16 iunie 2021: Ar fi bine să pornești la drum cu ideea că fiecare om are zile mai bune și mai rele, ca și tine. Și așa cum pe tine te bucură întâlnirea cu persoane înțelegătoare, cu siguranță și cu ei va fi la fel.

Horoscop Leu – 16 iunie 2021: Dincolo de anumite situații neplăcute, legate de proasta administrare a unor bunuri, ar trebui să fie grija ta constantă față de calitatea relațiilor pe care le construiești cu cei din jur.

Horoscop Fecioară – 16 iunie 2021: Chiar dacă ai impresia că te vei simți mai bine, dacă pui la îndoială totul, inclusiv relațiile importante, de fapt, nu va fi deloc așa. E doar o impresie falsă.

Horoscop Balanță – 16 iunie 2021: Poate că lucrurile devin ceva mai dificile la locul de muncă sau acasă, dar acesta nu poate fi un motiv pentru a te abandona într-o stare proastă, o indispoziție care se crede mai tare decât tine.

Horoscop Scorpion – 16 iunie 2021: Ar fi bine să gândești de două ori și să vorbești o singură dată, mai ales cu cei dragi. Senzația acută de nedreptate pe care o trăiești astăzi te poate împinge spre decizii proaste.

Horoscop Săgetător – 16 iunie 2021: Poate că nu-ți convine întotdeauna postura de coordonator al activității unui grup, mai mare sau mai mic. Astăzi se așteaptă mai mult de la tine, chiar când tu nu ai chef de așa ceva.

Horoscop Capricorn – 16 iunie 2021: Vechile nemulțumiri pot primi o nemeritată avansare, devenind frustrări care îți vor condiționa comportamentul destul de mult timp de acum înainte, până te decizi să le oprești.

Horoscop Vărsător – 16 iunie 2021: Îți este greu să accepți propria situație, financiară și nu numai. E vechea iluzie, atât de dragă, încât nu vrei să renunți la ea, că banii vor alunga toate nemulțumirile tale.

Horoscop Pești – 16 iunie 2021: Ar fi bine să îți temperezi dinainte orice impuls de a critica aspru tot ce face sau spune partenerul de cuplu, chiar dacă ești convins că intențiile tale sunt mai mult decât bune. Nu e momentul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram